Egy olyan korban, ahol a vállalkozások folyamatosan bukkannak fel, mint a gyomok, minden vállalkozásnak meg kell fontolnia, hogy mi az, ami megkülönbözteti őket minden más vállalkozástól.

Mielőtt még ezen kezdenénk el gondolkodni, meg kell győződnünk arról, hogy eléri-e a cégünk a többi vállalkozás szintjét. Mindent meg kell tenni, hogy biztosítsuk a versenyképességet. Nagyon fontosak az olyan dolgok, mint a szervezeti hierarchia struktúrái, a releváns folyamatok, a vállalati küldetések és még sok más.

Ha meggyőződött arról az ALIS 2000 csapata, hogy a vállalat rendelkezik az összes lényeges építőelemmel, azután tudja tökéletesíteni a dolgokat.

Legyen szó a lényeges vagy kevésbé lényeges témáról, az embereknek nem kell céltalanul bolyonganiuk, és kimerítő mennyiségű energiát fektetniük az ilyen problémák megoldásába.  Ezért léteznek tanácsadói csoportok és vállalatok.

A vállalatok megbízhatják ezeket a cégeket, hogy segítsenek nekik.

A tanácsadói csoportok azonban maguk is vállalkozások. Mint minden más szolgáltatásnál, itt is számos tanácsadói csoport található a piacon, amik között mérlegelhet és választhat.  Honnan tudhatod, melyik a legjobb?

Vessünk egy pillantást napjaink legjobb tanácsadó csoportjaira.

Kép hozzáadása 2 Napjaink Legjobb Tanácsadói Csoportjai Közül Mercer - 2 Napjaink Legjobb Tanácsadói Csoportjai Közül

Mercer

Az első tanácsadó csoport, amelyet vizsgálni fogunk, a Mercer. A Mercer egy olyan tanácsadói csoport, amely a vállalatok „egészségét, gazdagságát és karrierjét” helyezi előtérbe, valamint az ott dolgozó emberekét.

A Mercer alapvetően azt elemzi, hogyan működik jelenleg a vállalat. Miután megszerezték a szükséges információkat, végrehajtják a fejlesztéseket. Legyen az alkalmazottak képzése vagy cserélése olyan emberekre, akikre a cégnek valóban szüksége van, új nyugdíjrendszer alkalmazása, vagy tanácsot ad arról, hogyan lehetne javítani a munkavállalók egészségét. A Mercer segít jobb és biztosabb jövőt építeni.

A legfontosabb, hogy a Mercer saját alkalmazottai az innovációra összpontosítanak. Ez a befektetéssel kapcsolatos ismereteikkel párosítva egy elég erős recept ahhoz, hogy a vállalatot a lehető legjobban alakítsák át.

A Mercer több mint 40 országban építi számtalan ember jövőjét. Ezekben az országokban az irodáik száma közel 200 fő. 2016-ban bevételük 4 milliárd dollár volt.

Kép hozzáadása 2 Napjaink Legjobb Tanácsadói Csoportjai Közül Booz Allen Hamilton - 2 Napjaink Legjobb Tanácsadói Csoportjai Közül

Booz Allen Hamilton

Booz Allen Hamilton a következő a listánkon. Ez a tanácsadó cég több mint száz éve működik. A Booz Allen Hamilton 1914-ben kezdte meg a tevékenységeit.

Ez a tanácsadó csoport rendkívül befolyásos. Ez a vállalat az Egyesült Államok kormányának fő tanácsadói csoportja. Irányítást és támogatást nyújt az informatikai kérdésekben, valamint abban, hogyan integrálódjanak jól a munkavállalókkal és számos szolgáltatóval.

Az amerikai kormány legtöbb irodájának a Booz Allen Hamilton a tanácsadói csoportja. A 2000-es évek végén a vállalat úgy döntött, hogy ketté válik. Egyik részük továbbra is a kormánynak dolgozik, míg a másik a privát cégeket szolgálja ki.

Irodáik száma az évek alatt megsokszorozódtak és már a világ minden táján megtalálhatók, világszerte 80 irodát nyitottak.

A tanácsadói csoport egyik fontos ismérve, hogy a munkavállalók számára kiemelkedő munka- és magánélet egyensúlyt tudnak létrehozni. Sok más tanácsadócégnél jobbak ezen a területen.

Ha bármilyen problémája van a vállalatában, és nem tudja biztosan, hogy mit kéne tennie, akkor miért is ne venné fel a kapcsolatot egy tanácsadói csoporttal?  Ne feledje, hogy az előbb felsoroltakon kívül még számos remek tanácsadócég van a piacon.