Alis Logo - Rólunk

Üdvözöljük az ALIS 2000-ben, a weboldalon, melyet üzleti menedzsment tanácsadásra hoztunk létre. A világszerte alkalmazott releváns tényezők sokaságával foglalkozunk, melyeket úgy tervezzük, írjuk és kézbesítjük, hogy azok naprakészek, vonzóak, világosak, védhetőek és mélyrehatóak legyenek.

Az ALIS 2000 alapítója és igazgatója Csorba Noémi. Noémi üzleti menedzsment tanácsadó volt maga is. Számos európai vállalatnak segített teljesítményét és hatékonyságát kihasználni, és vezető piaci szerepet elérni.

Noémi időnként egyéni vállalkozóként is tevékenykedik, de az ALIS 2000 van számára a középpontban. 2014-ben Noémi felállította a weboldal koncepcióját, egy online fórumot, amely segíthet az üzleti tanácsadást demisztifikálni és elérhetővé tenni a vállalatok- és később a társadalom számára is.

Ám Noémi tudta, hogy az ALIS 2000-et nem csupán egy weboldalnak szeretné megteremteni. Élő projektnek kell lennie. Éppen ezért most Noémi és számos más üzleti szakértő az ALIS 2000-től Európa szerte előadásokat tart, workshopokat szervez, részt vesz hálózatépítésekben, üzleti hallgatókat mentorál és innovációs kezdeményezéseket tervez.

Munkánk ezen szakasza 2016-ban kezdődött, miután honlapunk a spektrum mindkét végén lévő felhasználók számára referenciává vált: vezetők számára, akik üzleti tanácsadási szolgáltatásokat keresnek és a területen jártas szakemberek számára is.

Mostanra a kemény, fáradtságos munkával, merjük azt állítani, hogy felnőttünk Noémi, és a 2014-ben létrehozott ALIS 2000 munkatársainak mottójához: üzleti konzisztencia konzultáció révén.

Tekintse meg honlapunk blog részét még ma! Garantáljuk, hogy az üzleti menedzsment és tanácsadás világában felbukkanó sok részletről sokkal tájékozottabb lesz.