Kiemelt kép 2 Napjaink Legjobb Tanácsadói Csoportjai Közül 900x380 - 2 Napjaink Legjobb Tanácsadói Csoportjai Közül

2 Napjaink Legjobb Tanácsadói Csoportjai Közül

Egy olyan korban, ahol a vállalkozások folyamatosan bukkannak fel, mint a gyomok, minden vállalkozásnak meg kell fontolnia, hogy mi az, ami megkülönbözteti őket minden más vállalkozástól.

Mielőtt még ezen kezdenénk el gondolkodni, meg kell győződnünk arról, hogy eléri-e a cégünk a többi vállalkozás szintjét. Mindent meg kell tenni, hogy biztosítsuk a versenyképességet. Nagyon fontosak az olyan dolgok, mint a szervezeti hierarchia struktúrái, a releváns folyamatok, a vállalati küldetések és még sok más.

Ha meggyőződött arról az ALIS 2000 csapata, hogy a vállalat rendelkezik az összes lényeges építőelemmel, azután tudja tökéletesíteni a dolgokat.

Legyen szó a lényeges vagy kevésbé lényeges témáról, az embereknek nem kell céltalanul bolyonganiuk, és kimerítő mennyiségű energiát fektetniük az ilyen problémák megoldásába.  Ezért léteznek tanácsadói csoportok és vállalatok.

A vállalatok megbízhatják ezeket a cégeket, hogy segítsenek nekik.

A tanácsadói csoportok azonban maguk is vállalkozások. Mint minden más szolgáltatásnál, itt is számos tanácsadói csoport található a piacon, amik között mérlegelhet és választhat.  Honnan tudhatod, melyik a legjobb?

Vessünk egy pillantást napjaink legjobb tanácsadó csoportjaira.

Kép hozzáadása 2 Napjaink Legjobb Tanácsadói Csoportjai Közül Mercer - 2 Napjaink Legjobb Tanácsadói Csoportjai Közül

Mercer

Az első tanácsadó csoport, amelyet vizsgálni fogunk, a Mercer. A Mercer egy olyan tanácsadói csoport, amely a vállalatok „egészségét, gazdagságát és karrierjét” helyezi előtérbe, valamint az ott dolgozó emberekét.

A Mercer alapvetően azt elemzi, hogyan működik jelenleg a vállalat. Miután megszerezték a szükséges információkat, végrehajtják a fejlesztéseket. Legyen az alkalmazottak képzése vagy cserélése olyan emberekre, akikre a cégnek valóban szüksége van, új nyugdíjrendszer alkalmazása, vagy tanácsot ad arról, hogyan lehetne javítani a munkavállalók egészségét. A Mercer segít jobb és biztosabb jövőt építeni.

A legfontosabb, hogy a Mercer saját alkalmazottai az innovációra összpontosítanak. Ez a befektetéssel kapcsolatos ismereteikkel párosítva egy elég erős recept ahhoz, hogy a vállalatot a lehető legjobban alakítsák át.

A Mercer több mint 40 országban építi számtalan ember jövőjét. Ezekben az országokban az irodáik száma közel 200 fő. 2016-ban bevételük 4 milliárd dollár volt.

Kép hozzáadása 2 Napjaink Legjobb Tanácsadói Csoportjai Közül Booz Allen Hamilton - 2 Napjaink Legjobb Tanácsadói Csoportjai Közül

Booz Allen Hamilton

Booz Allen Hamilton a következő a listánkon. Ez a tanácsadó cég több mint száz éve működik. A Booz Allen Hamilton 1914-ben kezdte meg a tevékenységeit.

Ez a tanácsadó csoport rendkívül befolyásos. Ez a vállalat az Egyesült Államok kormányának fő tanácsadói csoportja. Irányítást és támogatást nyújt az informatikai kérdésekben, valamint abban, hogyan integrálódjanak jól a munkavállalókkal és számos szolgáltatóval.

Az amerikai kormány legtöbb irodájának a Booz Allen Hamilton a tanácsadói csoportja. A 2000-es évek végén a vállalat úgy döntött, hogy ketté válik. Egyik részük továbbra is a kormánynak dolgozik, míg a másik a privát cégeket szolgálja ki.

Irodáik száma az évek alatt megsokszorozódtak és már a világ minden táján megtalálhatók, világszerte 80 irodát nyitottak.

A tanácsadói csoport egyik fontos ismérve, hogy a munkavállalók számára kiemelkedő munka- és magánélet egyensúlyt tudnak létrehozni. Sok más tanácsadócégnél jobbak ezen a területen.

Ha bármilyen problémája van a vállalatában, és nem tudja biztosan, hogy mit kéne tennie, akkor miért is ne venné fel a kapcsolatot egy tanácsadói csoporttal?  Ne feledje, hogy az előbb felsoroltakon kívül még számos remek tanácsadócég van a piacon.

Kiemelt kép 3 Előnye az Üzleti Tanácsadó Cégeknek 900x380 - 3 Előnye az Üzleti Tanácsadó Cégeknek

3 Előnye az Üzleti Tanácsadó Cégeknek

Vállalkozások jönnek és mennek. A startup cégek több mint 50% -a megszűnik néhány évvel a létrehozásuk után. Ez általában az előre nem látható körülmények és számos lényeges dolognak köszönhető, amelyeket a vállalkozásoknak el kell érniük és fenn kell tartaniuk.

A tapasztalatlanság elkerülhetetlen. Mindenki 0 tapasztalattal indul. El kell kezdeni és neki kell állni a dolognak, akkor jön majd a tapasztalat, ha már ténylegesen csinálod. Sajnos, néhány vállalkozás elbukik ezen folyamat alatt.

Ez nem azt jelenti, hogy a siker csak szerencse kérdése. Nem csak a kapcsolati hálótól függ, hogy kinek vannak befolyásosabb ismerettségei.  Számos vállalat létezik, amelyek segítenek betölteni a vállalkozásban a hiányosságokat. Ezek lennének a tanácsadó cégek.

Mit is csinálnak valójában a tanácsadók? Vessünk egy pillantást arra, hogy a tanácsadó cégek milyen tényleges előnyökkel szolgálhatnak ügyfeleik számára.

Kép hozzáadása 3 Előnye az Üzleti Tanácsadó Cégeknek Speciális Problémák - 3 Előnye az Üzleti Tanácsadó Cégeknek

Speciális Problémák Teljes Felderítése

A tanácsadók segítséget nyújtanak a vállalkozásodban lévő hiányosságok kezelésében. Ezek a tanácsadó cégek általában csapatban dolgoznak, megvizsgálják és elemzik az Ön vállalkozását.

Ez a kezdeti időszakban nem tűnhet annyira hasznosnak. Azonban az igazság az, hogy nagy terhet venne le a vállalkozás minden tagjának válláról.

A vállalkozások alkalmazottai általában specifikus szerepeket töltenek be. Amikor a vállalkozások már a siker kapujában állnak, ezek az alkalmazottak rendkívül elfoglaltak lesznek. Így jó, ha átadhat néhány problémát olyanoknak, akik elkötelezettek a megoldás megtalálásában.

Így a munkatársai tudnak arra összpontosítani, amit a legjobban csinálnak, ezzel növelve a vállalkozás sikerét és bevételét.

Meg kell azonban jegyezni, hogy a tanácsadó cégek nem dzsinnek vagy varázslók, amik bármilyen problémát megoldhatnak egy csettintéssel. Nem lehetnek szakértők minden területen egyszerre, mint a tudomány, az informatika, a mérnöki munka, az oktatás és hasonlók.

A tanácsadók szakértői a vállalkozások irányításának. Az üzleti menedzsmenthez kapcsolódó problémákat kezelik, mint például a kulturális változások és az üzleti működés.

Kép hozzáadása 3 Előnye az Üzleti Tanácsadó Cégeknek Lehet Másra Fogni - 3 Előnye az Üzleti Tanácsadó Cégeknek

Lehet Másra Fogni

A vezetés fontos. Azonban elengedhetetlen, hogy a vezetőknek időről időre népszerűtlen döntést kell hozniuk.

Legmagasabb szinten ez akár végzetes is lehet. Éppen ezért az ilyen magas szintű helyzetekben a vezérigazgatóknak valamilyen segítségre van szükségük a népszerűtlen, de (remélhetőleg) hatékony ötletük végrehajtásához.

Ilyen esetekben a vezérigazgatók tanácsadó cégek felé fordulhatnak. A tanácsadók ezt követően elemzik az ötletet. Megerősíthetik, ha jó az ötlet.

Ugyanakkor, ha az ötlet rosszul sül el, a vezérigazgatók egyszerűen hibáztathatják a tanácsadókat. Lehet, hogy nem hangzik szépen, de ez az igazság. Nem kellene így lennie, de ez a valóság.

A magas szintű vezetők számára ez előnyös.

Kép hozzáadása 3 Előnye az Üzleti Tanácsadó Cégeknek Tapasztalat és Tudás - 3 Előnye az Üzleti Tanácsadó Cégeknek

Tapasztalat és Tudás

A tanácsadói csoportok általában számos területek szakértőiből állnak össze. Ezeknek a vállalatoknak szakértőkre van szükségük, mert ha nem lennének szakértők a területükön, nem tudnának másoknak segíteni eljutni a sikerességhez.

Így ezek a vállalatok több területen átívelő különböző megoldásokat kínálhatnak. Ezek közé tartozhatnak a humánerőforrás-ügyek, az informatikai fejlesztések és az integráció, az egészségügyi tervek, a nyugdíjazási tervek, a pénzügyi kérdések, és még sok más.

A tanácsadó cégeknek még számos előnye van. Tudjon meg többet az ALIS 2000-ről!